Fujifilm wide 300

Fujifilm wide 300

De Instax Wide 300 behoort tot de instant camera’s van Fujifilm. Deze instant camera’s maken het mogelijk om jouw genomen foto’s direct uit te printen. 

Fujifilm Instax Wide 300

Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt de Fuji Instax Wide lijn over bredere film dan je gewend bent van andere instant camera’s. Het formaat van de uitgeprinte foto van de Instax 300 is met 9x13 cm maar liefst twee keer zo groot als dat van de Instax Mini camera’s. Dat maakt de Instax Wide 300 uitermate geschikt voor het fotograferen van grotere gezelschappen tijdens feesten en partijen, maar ook op vakantie creëer je direct je eigen ansichtkaart van het fantastische uitzicht dat je hebt.

Instax Wide 300

De Fujifilm Instax Wide 300 geeft het grootste printformaat uit de Instax serie van Fujifilm. Wanneer je een moment vastlegt, wordt de foto direct uitgeprint op postkaartformaat van 9x13 centimeter. Je hoeft nu dus niemand meer te missen op een foto, maar de camera is ook erg geschikt voor het maken van close-ups. Tot op 40 centimeter afstand zorgt de Instax Wide 300 nog steeds voor haarscherpe resultaten.
De Instax 300 heeft een gebruiksvriendelijk menu dat is voorzien van diverse functies.  In tegenstelling tot de frisse, moderne uitstraling van de compactere Fujifilm Instax Mini camera’s, heeft de Wide 300 een klassiekere retro uitstraling, zoals je gewend bent van Fujifilm.

Over Fujifilm

Het bedrijf is opgericht in 1934 en behoort vandaag de dag nog steeds tot één van de grotere merken in de fotografiewereld. Fujifilm ontwikkelt verschillende soorten camera’s, zodat er voor elke fotograaf een passend model beschikbaar is. Kenmerkend voor Fujfilm is hun retro-vintage design, voorzien van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied.