Fujifilm instax 210

Fujifilm instax 210

De Fujifilm Instax Wide 210 behoort tot de instant camera’s van Fujifilm. Deze instant camera’s maken het mogelijk om jouw genomen foto’s direct uit te printen. 

Fujifilm Instax Wide

Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt de Fuji Instax Wide lijn over bredere film dan je gewend bent van andere instant camera’s. Het formaat van de uitgeprinte foto van de Fujifilm Instax Wide 210 is met 9x13 cm maar liefst twee keer zo groot als dat van de Instax Mini camera’s. Dat maakt de Instax 210 uitermate geschikt voor het fotograferen van grotere gezelschappen tijdens feesten en partijen, maar ook op vakantie creëer je direct je eigen ansichtkaart van het fantastische uitzicht dat je hebt.

Instax Wide 210

De Fujifilm Instax Wide 210 geeft het op één na grootste printformaat uit de Instax serie van Fujifilm. Wanneer je een moment vastlegt, wordt de foto direct uitgeprint op een formaat van 9x13 centimeter. Je hoeft nu dus niemand meer te missen op een foto, maar de camera is ook erg geschikt voor het maken van close-ups.

Gebruiksvriendelijk

De Instax wide 210 heeft een gebruiksvriendelijk menu dat is voorzien van diverse functies.  In tegenstelling tot de frisse, moderne uitstraling van de compactere Fujifilm Instax Mini camera’s, en het klassieke retro uiterlijk zijn ‘grote broer’ de Wide 300, heeft de Wide 210 simpeler, degelijk uiterlijk.
De Fujifilm Wide 300 is verkrijgbaar in het zwart en in het zilver.

Over Fujifilm

Het bedrijf is opgericht in 1934 en behoort vandaag de dag nog steeds tot één van de grotere merken in de fotografiewereld. Fujifilm ontwikkelt verschillende soorten camera’s, zodat er voor elke fotograaf een passend model beschikbaar is. Kenmerkend voor Fujfilm is hun retro-vintage design, voorzien van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied.