Instax Wide

De Instax Wide behoort tot de instant camera’s van Fujifilm. Deze instant camera’s maken het mogelijk om jouw genomen foto’s direct uit te printen. 

Fujifilm Instax Wide

Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt de Fuji Instax Wide lijn over bredere film dan je gewend bent van andere instant camera’s. Het formaat van de uitgeprinte foto van de Instax 300 is met 9x13 cm maar liefst twee keer zo groot als dat van de Instax Mini camera’s. Dat maakt de Instax Wide 300 en de Instax 210 (met prints van 9x13cm) uitermate geschikt voor het fotograferen van grotere gezelschappen tijdens feesten en partijen, maar ook op vakantie creëer je direct je eigen ansichtkaart van het fantastische uitzicht dat je hebt. Met slechts één druk op de knop  ‘popt’  de foto eruit. Waardevolle momenten worden direct omgezet in tastbare, waardevolle herinneringen.

Instax Wide 300

De Fujifilm Instax Wide 300 geeft het grootste printformaat uit de Instax serie van Fujifilm. Wanneer je een moment vastlegt, wordt de foto direct uitgeprint op postkaartformaat van 9x13 centimeter. Je hoeft nu dus niemand meer te missen op een foto, maar de camera is ook erg geschikt voor het maken van close-ups. Tot op 40 centimeter afstand zorgt de Instax Wide 300 nog steeds voor haarscherpe resultaten.
De Instax 300 heeft een gebruiksvriendelijk menu dat is voorzien van diverse functies.  In tegenstelling tot de frisse, moderne uitstraling van de compactere Fujifilm Instax Mini camera’s, heeft de Wide 300 een klassiekere retro uitstraling, zoals je gewend bent van Fujifilm.

Instax 210

Ook de Fujifilm Instax 210 staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. De veelzijdige instant camera- zowel geschikt voor close-ups als groepsfoto’s en verpakt in een simplistische zwarte body- biedt ‘on the spot’ optimale resultaten op een formaat van 9x13 centimeter.

Over Fujifilm

Het bedrijf is opgericht in 1934 en behoort vandaag de dag nog steeds tot één van de grotere merken in de fotografiewereld. Fujifilm ontwikkelt verschillende soorten camera’s, zodat er voor elke fotograaf een passend model beschikbaar is. Kenmerkend voor Fujfilm is hun retro-vintage design, voorzien van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied.

Fujifilm wide 300
Fujifilm wide 300

De Fujifilm Instax Wide 300 geeft het grootste printformaat uit de Instax serie van Fujifilm.

Lees meer
Fujifilm instax 210
Fujifilm instax 210

De Fujifilm Instax Wide 210 geeft het op één na grootste printformaat uit de Instax serie van Fujifilm.

Lees meer