Instax mini 90

Instax mini 90

De Instax Mini 90 behoort tot de instant camera’s van Fujifilm. Deze instant camera’s maken het mogelijk om jouw genomen foto’s direct uit te printen. 

Fujifilm Instax Mini

De Fuji Instax Mini camera’s zijn de ideale reismaatjes. Dankzij het stevige, maar compacte design zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar feestjes of op vakantie. Je hoeft geen moment te missen óf te vergeten; wanneer je op de knop drukt, schiet jouw zojuist gemaakte foto direct uit de camera. Het mooie moment wordt direct omgezet naar een waardevolle, tastbare herinnering.

Typisch Fujifilm

Een typische Fujifilm camera; een klassiek en retro uiterlijk, de nieuwste technologie van binnen. De Fujifilm Mini 90 heeft het allemaal.
De Mini 90 is een lichtgewicht, super compact en beschikt over een uitschuifbare lens. Ondanks het retro uiterlijk, is de camera geheel voorzien van de nieuwste technologie.

Moderne technologie

De Fuji Instax 90 beschikt over een partystand en een macrostand. Daarnaast ‘denkt de camera met je mee’ door middel van de instelbare lichtsituaties en biedt hij de keuze om wel of geen gebruik te maken van de ingebouwde flits.
Een ander modern puntje van de Mini 90 is zijn snelheid. Binnen 2 seconden is de camera opgestart en klaar voor gebruik. Direct na het maken van de foto schiet er een filmpje uit, waarop na enkele minuten de foto geheel zichtbaar is.
Ondanks deze moderne technologie hebben de uitgeprinte foto’s wel de bekende ‘vintagelook’ die we gewend zijn van instant camera’s.

Over Fujifilm

Het bedrijf is opgericht in 1934 en behoort vandaag de dag nog steeds tot één van de grotere merken in de fotografiewereld. Fujifilm ontwikkelt verschillende soorten camera’s, zodat er voor elke fotograaf een passend model beschikbaar is. Kenmerkend voor Fujfilm is hun retro-vintage design, voorzien van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied.