Instax mini 8

Instax mini 8

De Instax Mini 8 behoort tot de instant camera’s van Fujifilm. Deze instant camera’s maken het mogelijk om jouw genomen foto’s direct uit te printen. 

Fujifilm Instax Mini

De Fuji Instax Mini camera’s zijn de ideale reismaatjes. Dankzij het stevige, maar compacte design zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar feestjes of op vakantie. Je hoeft geen moment te missen óf te vergeten; wanneer je op de knop drukt, schiet jouw zojuist gemaakte foto direct uit de camera. Het mooie moment wordt direct omgezet naar een waardevolle, tastbare herinnering.

Instax Mini 8, een moderne instantcamera

De Fujifilm mini 8 wordt gezien als de moderne opvolger van de Polaroid instantcamera’s. Het principe is hetzelfde;  met één druk op de knop schiet er een filmpje uit, waarop binnen een paar minuten de zojuist genomen foto zichtbaar wordt.  Naast het ‘hippere’ kleurrijke uiterlijk, is ook de technologie van de Fuji Instax Camera Mini 8 een stuk moderner dan die van de ouderwetse Polaroids.

Trendy uiterlijk

De Fujifilm Mini 8 kenmerkt zich door het schattige ‘bubbly’ uiterlijk. Deze trendy camera is te verkrijgen in maar liefst zeven frisse kleuren. De Instax 8 is gemaakt van plastic en kan goed tegen een stootje.

Moderne technologie

De Mini 8 is voorzien van een interne flitser en heeft verschillende functies om de belichting van je foto aan te passen. De lens 60mm lens is te draaien op verschillende standen.  Kies de juiste witbalans en stel de helderheid in voor een optimaal resultaat in veel verschillende situaties.
Na één druk op de knop rolt er een klassiek fotootje van het formaat van een creditcard uit.

Over Fujifilm

Het bedrijf is opgericht in 1934 en behoort vandaag de dag nog steeds tot één van de grotere merken in de fotografiewereld. Fujifilm ontwikkelt verschillende soorten camera’s, zodat er voor elke fotograaf een passend model beschikbaar is. Kenmerkend voor Fujfilm is hun retro-vintage design, voorzien van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied.