Instax mini

De Instax Mini behoort tot de instant camera’s van Fujifilm. Deze instant camera’s maken het mogelijk om jouw genomen foto’s direct uit te printen. 

Fujifilm Instax Mini

De Fuji Instax Mini camera’s zijn de ideale reismaatjes. Dankzij het stevige, maar compacte design zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar feestjes of op vakantie. Je hoeft geen moment te missen óf te vergeten; wanneer je op de knop drukt, schiet jouw zojuist gemaakte foto direct uit de camera. Het mooie moment wordt direct omgezet naar een waardevolle, tastbare herinnering.

Instax Mini 8

De Fujifilm Mini 8 kenmerkt zich door het schattige ‘bubbly’ uiterlijk. Deze trendy camera is te verkrijgen in maar liefst zeven frisse kleurtjes. De Mini 8 is voorzien van een interne flitser en heeft verschillende functies om de belichting van je foto aan te passen. Kies de juiste witbalans en stel de helderheid in voor een optimaal resultaat in veel verschillende situaties. Na één druk op de knop rolt er een klassiek fotootje van het formaat van een creditcard uit.

Instax mini 90

De Fujifilm Instax Mini 90 heeft -in tegenstelling tot de frisse, moderne Mini 8- een klassieker uiterlijk.  De Mini 90 is lichtgewicht en super compact en beschikt over een uitschuifbare lens. Ondanks het retro uiterlijk, is de camera geheel voorzien van de nieuwste technologie. Zo beschikt de Fuji Instax 90 over een partystand, macrostand en is de lichtsituatie in te stellen. Binnen een paar minuten heb je jouw ontwikkelde foto op creditcardformaat in je handen!

Over Fujifilm

Het bedrijf is opgericht in 1934 en behoort vandaag de dag nog steeds tot één van de grotere merken in de fotografiewereld. Fujifilm ontwikkelt verschillende soorten camera’s, zodat er voor elke fotograaf een passend model beschikbaar is. Kenmerkend voor Fujfilm is hun retro-vintage design, voorzien van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied.

Instax mini 8
Instax mini 8

De Fujifilm mini 8 wordt gezien als de moderne opvolger van de Polaroid instantcamera’s. 

Lees meer
Instax mini 90
Instax mini 90

Een typische Fujifilm camera; een klassiek en retro uiterlijk, de nieuwste technologie van binnen.

Lees meer