Instax camera

De Instax Camera is een onderdeel van het ‘Instant Photo Systeem’ van Fujfilm. Deze instant camera’s maken het mogelijk om jouw genomen foto’s direct uit te printen. Je zou de Instax Camera kunnen vergelijken met een Polaroid camera. Een groot verschil is wel dat de Fujifilm Instax modellen beschikken over de meest moderne technologie en de instant camera’s van Polaroid alleen over een ‘nieuw jasje’ beschikken.

Instax Camera

De Instax Camera, herbeleef je mooiste momenten

Tegenwoordig worden de vrijwel alle foto’s digitaal opgeslagen en gearchiveerd. Een selectie foto’s wordt wellicht opgeslagen in een album op social media, maar het gros verdwijnt ergens op je computer met het goede voornemen ze nog ‘wel een keer af te laten drukken’. Maar hoe vaak doen we dat nu eigenlijk écht? Na het maken van de foto rolt deze vanzelf uit de camera, als een tastbare herinnering. Loop langs je koelkast en wordt weer herinnerd aan de leuke momenten van je citytrip naar Rome, of denk terug aan dat leuke dagje uit met vrienden terwijl je naar de foto’s kijkt die je op je spiegel hebt geplakt. Met de Fujifilm Instax Camera worden de mooiste en leukste momenten uit je leven dagelijks herbeleefd!

Verschillende Instax Camera’s

Er zijn verschillende Instax camera’s verkrijgbaar, die op het gebied van design aansluiten op jouw persoonlijke stijl. Wanneer je een oogje hebt op de schattige Fuji Instax mini 8 heb je de keuze uit maar liefst zeven  frisse kleuren, terwijl de Instax Wide- en de Instax Mini 90 modellen een wat chiquere ‘retro-uitstraling’ hebben.
Naast de diversiteit aan uiterlijke kenmerken, heb je de keuze uit Instax-camera’s die afdrukken op creditcardformaat, of op het standaard 10x15 postkaartformaat.
Kortom, er is dus altijd wel een model dat bij je past!

Over Fujifilm

Het bedrijf is opgericht in 1934 en behoort vandaag de dag nog steeds tot één van de grotere merken in de fotografiewereld. Fujifilm ontwikkelt verschillende soorten camera’s, zodat er voor elke fotograaf een passend model beschikbaar is. Kenmerkend voor Fujfilm is hun retro-vintage design, voorzien van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied.